Welkom > Tysabri

Tysabri

22 Februari 2012 had ik mijn eerste Tysabri infuus, kon er met een taxi heen dat had het ziekenfonds uiteindelijk vergoed.
Het zijn speciale dagen (ochtenden) voor enkel Ms Patienten die Tysabri krijgen.
Best intressant om de verhalen van anderen eens te horen en vooral hun ervaringen met Tysabri. Na een half uur werd het infuus aangelegd en na 2 minuten kort gestopt om te kijken of je er geen allergische reacties van kreeg. Het infuus liep in totaal ruim een uur, mijn bloeddruk werk regelmatig gemeten en was wat naar beneden, voelde me een beetje misselijk en draaierig dus moest na het infuus nog een poos blijven zodat ze het in de gaten konden houden.

Thuis gekomen was ik natuurlijk dood moe van de uren daar heen en zo wieso de zenuwen die ik ervoor gehad had! De volgende 2, 3 dagen was ik kotsmisselijk , heb gespuugd en voelde me niet goed! Een week of 2, 3 heeft het zeker geduurd voor ik me weer een beetje beter voelde, ben nog steeds erg moe en slaap erg veel. Volgende week krijg ik mijn 2e infuus nu maar kijken of dat beter gaat!

April 2012

Inmiddels 3 Tysabri infusen achter de rug, was er dagen niet erg lekker van . Totdat ik ruim een week na het infuus helaas weer een nieuwe Schub kreeg...

Ook dit medicijn beviel me dus slecht en sloeg wederom niet aan.