Welkom > Mijn Verhaal

Mijn Verhaal

Al Jaren kampte ik met extreeme vermoeiheid maar zocht daar altijd een excuus voor, dan had ik net een kind gehad en moest je 9 maanden ontzwangeren, dan gooide we het erop dat we het zo vreselijk druk hadden met al ons werk met de dieren.

Natuurlijk hadden we ook een vreselijk druk leven, we hadden in de drukste periodes een vol frettenpension, frettenasiel en frettery met gemiddeld zo'n 250 fretten. Waarin we 7 dagen per week dagelijks uren per dag werkte met 3 of 4 man. Daarbij kwamen natuurlijk ook de andere dieren zoals wasberen, vossen, bunzingen, honden en katten.

Bij de zwangerschap van onze jongste had ik last van bekkeninstabiliteit en kon ik de laatste maanden niet veel meer,lopen ging ook slechter achteraf was dit waarschijnlijk ook al de MS. Veel klachten die ik toen had herken ik nu en kan ik een plaats geven.

Ik had een lage bloeddruk  veel migraine en was daar vaak voor bij de huisarts, duizelingen en licht in het hoofd het paste in het plaatje. Zo vaak al mijn bloed laten testen maar kwam nooit wat uit.
Een vast uitspraak van mij toen die tijd was " Ik ga niet zitten, dan word ik moe..." Ik bleef altijd maar bezig want dan merkte je niet hoe moe je was. Ik wilde er niet aan toe geven want ik was immers een jonge vrouw en moeder!