Welkom > Driewieler maart 2010

Driewieler maart 2010


Door mijn evenwichtsstoornis kon ik niet meer op een normale fiets rijden, het zou onverantwoord zijn als er plotseling wat zou gebeuren en ik me bijvoorbeeld ineens moest omdraaien. Daarbij rijd ik ook nog met twee kleine kinderen.

Ik zocht een passende oplossing wat ik wilde maar wat graag weer wat mobieler zijn en de meiden moesten ook nodig wennen in het verkeer!
Een scootmobiel wilde ik niet omdat ik toch nog graag zoveel mogelijk beweeg. Ik vond op internet een elektrische driewieler! De uitkomst!
Toen ik net de diagnose had heeft mijn jongste broer een geldinzamelingsactie voor mij gehouden hij verkocht foto's van feesten die hij gemaakt had! Super lief! Daarmee kon ik de helft van mijn fiets betalen! want helaas werd deze niet vergoed door het ziekenfonds.

Wat een vrijheid was het om weer te kunnen fietsen , lekker de meiden weer naar school brengen! Zelfs een boodschapje halen op de fiets was nu te doen! Het nadeel is alleen dat je dan na het stuk fietsen naar de supermarkt toe ook nog met je kruk de hele winkel moet doorlopen. Maar het was te doen! Zeker met de trapondersteuning die erop zit, zonder zou het te zwaar zijn!